El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO

Pollastre (Gallus gallus domesticus)

 
 
 
 
Carn

Gall, per al mascle; gallina, per la femella, i pollastre, per als subadults. És l'au més nombrosa del planeta, ja que es calcula que el nombre d'exemplars supera els 16.000 milions. Els galls i gallines es crien principalment per la seva carn i pels seus ous. És una au omnívora. La seva esperança de vida es troba entre els cinc i els deu anys, segons la raça. La carn de pollastre és com es denomina als teixits musculars i òrgans procedents del pollastre. És molt freqüent trobar-la en molts plats i preparacions de la culinària de tot el món. Se sol emprar en una gran varietat de preparacions que van des del rostit a la graella (barbacoa), rostit al forn, fregit, fregit arrebossat, guisat o en l'elaboració de sopes i brous. Es pot veure la seva carn picada convertida en embotits, hamburgueses i altres productes elaborats (principalment el tall anomenat pit, ja que per si sola té poc sabor i molt baix contingut en greix). Descripció: Wikipedia. Fotos: GOB Menorca.
 
 
Producció ecològica


Producció convencional