El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO

Cabrit (Capra aegagrus hircus)

 
 
 
 
Carn

Se li nomena cabrit a la cria de la cabra de fins a 4 mesos d'edat. La carn del cabrit s'assembla a la carn de l’anyell de llet. Un dels principals usos culinaris de la carn de cabra prové del sacrifici d’aquests animals joves (cabrits). La carn de cabra és saborosa i menys dolça que la carn de boví, però una mica més que el xai. Es pot preparar en una varietat de formes, com ara ser estofat, al curri, al forn, a la planxa, a la graella, picat, en llauna, fregida, o fet en salsitxes. Per regla general les aplicacions culinàries emprades amb la carn de xai són aplicables, de la mateixa manera, a la carn de cabra. Se sol emprar en rostits o estofats diversos al llarg del món. Descripció: Viquipèdia. Fotos: GOB Menorca.
 
 
Producció ecològica


Producció convencional