El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO

Meló galia (Cucumis melo)

Foto Pixabay
 
Hortalissa

El meló Gàl·lia és un tipus de meló híbrid que s'origina d'un encreuament entre la varietat de meló de carn verd 'Ha-Ogen' i la varietat de meló d'escorça neta 'Krimka'. Segons la definició de l'tipus de comerç, els fruits de la Gàl·lia tenen les següents característiques: el pes mitjà d'un meló Gàl·lia és d'un quilogram. Tenen una forma arrodonida, una xarxa densa de línies aspres a la pell i es tornen grogues a plena maduresa; són dolços i aromàtics, amb una aroma i sabor especials i un contingut molt alt de sòlids solubles totals (són possibles valors de fins a 18 °, encara que el valor mínim per a ser considerat comercialment madur és de 11 °). La maduresa es mesura no per la suavitat de la tija, sinó pel color de la pell, quan comença a passar de verd a groc. Si es deixa a temperatura ambient, Gàl·lia es manté bé, però després de el tall, les peces sense menjar han embolicar i refrigerar per preservar el sabor. Descripció: Wikipedia. Fotos: Pixabay.
 
 
Producció ecològica


Producció integrada