El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO

Formatge de llet de vaca ()

 
 
 
 
Formatge

El formatge és un dels nostres productes més distintius. La seva elaboració és el resultat d’una tradició ancestral i un dels pilars de la ramaderia i gastronomia menorquina. S'elabora amb llet crua de vaca (pasteuritzada només en els processos no artesans), únicament filtrada amb gasa, premsada, sotmesa a salmorra, orejada i madurada en condicions més o menys estables, de manera natural (temperatura i humitat ambients) o controlada. Segons el temps de maduració, s’obté formatge tendre, semi curat, curat i vell. La D.O. formatge Mahón-Menorca recull les característiques i el reglament per a l'elaboració d'aquest tipus de formatge tradicional des de l'any 1985. A més dels formatges emparats per aquesta denominació, també es produeix una notable varietat de formatges artesans de llet de vaca, de cabra i d'ovella. Descripció: Obsam. Fotos: Finques Es Tudons i Made in Menorca.
 
 
Producció ecològica


Producció integrada