El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO

Xoriç ()

 
 
 
 
Embotit

El xoriç és un embotit càrnic originari de la península ibèrica. El nom xoriç té un ús més restringit a Espanya, on aquest embotit sempre porta all i pebre vermell, el que li dóna el seu característic sabor i el seu color vermell. És un embotit curat (bé a l'aire, bé fumat), elaborat principalment a base de carn de porc picada i adobada amb espècies, sent la més característica el pebre vermell, que és l'element més distintiu de l'xoriço davant d'altres salsitxes, i també el que li dóna el seu color característic vermell i sabor lleugerament picant. La pell d'aquest tipus de salsitxa sol ser intestí prim de porc, encara que també s'utilitza l'intestí gros d'ell mateix per a la varietat de xoriç cular. Descripció: Viquipèdia. Fotos: Pixabay.
 
 
Producció convencional