El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO

Coriandre (Coriandrum sativum)

 
 
 
 
Aromàtiques

El coriandre o celiandre és una espècie de planta conreada de la família apiàcia, també coneguda en català antic com a celiàndria. És un condiment d'ús comú a la cuina mediterrània. La planta té una olor intensa, els fruits també són aromàtics. És una herbàcia anual de fins a 50 cm d'alt. Les fulles no tenen pilositat i presenten una morfologia variable. Les flors s'apleguen en umbel·les petites i els fruits són globulars de 3 a 5 mm de diàmetre. El conreu n'és molt simple, es fa amb les llavors sembrades a la primavera o la tardor. La planta s'adapta a climes càlids i freds i no li cal gaire aigua. Es poden menjar les fulles però sobretot s'utilitzen els fruits, que són un dels ingredients del curry. Descripció: Viquipèdia / Fotos: Pixabay.
 
 
Producció ecològica


Producció integrada


Producció convencional