El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO

Caldera de peix roquer

 

Ingredients:
Recepta per a tres persones:
Peix de Menorca (peix de sopa) – 400gr
Tomàtic madur– 1
Pebre verd mitjà 1/2
Ceba tendra - 1
Alls - 2
Julivert fresc
Sal
Oli d’oliva
Aigua – 1,5 l.
Pa de sopes (sopes de coc). Pot ser també fideus o arròs.

Elaboració:
En primer lloc netegem el peix de vísceres i escates. El col·loquem en una olla amb tots els vegetals trossejats, afegim una mica de sal i un raig d'oli d'oliva. Aboquem un litre i mig d'aigua. El portem a foc mig tapat durant 20 minuts, a partir de quan bulli. No remenem per no trencar el peix.
Servim el brou i vegetals sobre les fines sopes de pa torrat, amb cura de no trencar el peix, i a part, se serveix el peix si us agrada bullit.

Font: TIBERIS: Blog de cocina menorquina y recetas caseras

Temporada: Tot l'any

Curiositats: