El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO

Estofat de vedella amb bolets

 

Ingredients:
1 quilo de vedella per a estofat
2 cebes tallades
4 alls
250 g de bolets frescos
3 trossos de sobrassada o cansalada
julivert i llorer
pèsols (opcional)

Elaboració:
1 Fregiu la carn (salada) i la sobrassada en una cassola de fang, fins que estigui daurada.
2 Afegiu all, ceba i llorer i coeu 30 minuts.
3 Cobriu la carn amb aigua i seguiu cuinant durant 2 hores més.

4 Després de la primera hora, agregueu els bolets, ja nets i tallats, amb una mica de julivert. Rectificar de sal.
5 Quasi al final de la cocció, s’hi pot afegir una mica de xerès (opcional).



Font: Receptes cuina menorquina (Ajuntament de Sant Lluis)

Temporada: Hivern

Curiositats: