El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO

Brou

 

Ingredients:
200 g de vedella o 1 “osobuco”
200 g de magre de porc
1 pit de pollastre
un tros de sobrassada
un tros de botifarró
una pilota de 200 g
una sopa verda
1 ceba
2 pastanagues
3 tomàquets madurs
250 g de cigrons remullats
4 patates
un tros de col

Elaboració:
1 Poseu totes les carns amb aigua i porteu a ebullició. Quan l’aigua bulli, canvieu-la.
2 Afegiu totes les verdures –excepte la col- i els cigrons i bulliu durant una hora i mitja.
3 A la meitat de la cocció, treieu el pollastre.
4 Quan tot estigui cuit, afegiu la patata, la col i els embotits. Bulliu 20 minuts més i a l’últim moment torneu a posar-hi el pollastre.
5 Escorreu el brou, bulliu en ell pasta i serviu-lo com a primer plat. La resta dels ingredients serà el segon plat.



Font: Receptes cuina menorquina (Ajuntament de Sant Lluis)

Temporada: Hivern

Curiositats: