El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO

Arròs amb trempó i figues

 

Ingredients:
400 g d’arròs integral
1 ceba grossa
2 tomàtigues
2 pebres verds
6 figues
Alfabrega
Oli d’oliva
Sal
Llor

Elaboració:
Bullim l’arròs uns 40 minuts amb dues fulles de llor i un poc de sal.
Mentrestant, tallam a quadradets la ceba, el pebre i la tomàtiga, tot junt
en un bol. Ho amanirem amb un poc de sal, oli d’oliva i unes fulles
d’alfabreguera tallades molt petites.
Quan l’arròs sigui cuit, el repartim en 4 bols i hi posam 2 cullerades
grosses de trempó per damunt.
Tallam les figues en 4 trossos i les col·locam devora l’arròs que facin la
volta al bol.

Font: Receptari de temporada Justícia Alimentària

Temporada: Estiu