El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO
 
Marca Menorca Reserva Biosfera 24/07/2020 La marca Menorca Reserva de Biosfera és un distintiu de sostenibilitat que posa en valor els productes i serveis que es desenvolupen a l’illa seguint uns criteris de protecció del medi que els envolta, la identitat i la cultura menorquines.

Marca Menorca Reserva Biosfera

 

La marca Menorca Reserva de Biosfera és un distintiu de sostenibilitat que posa en valor els productes i serveis que es desenvolupen a l’illa seguint uns criteris de protecció del medi que els envolta, la identitat i la cultura menorquines.

El segell Menorca Reserva de Biosfera significa que els productes i serveis reconeguts amb aquest distintiu s’adhereixen a criteris específics de sostenibilitat mediambiental, social i cultural.
El passat dimarts 30 de juny, es van publicar les 13 primeres empreses que ja tenen el segell perquè compleixen els criteris recollits en un reglament redactat per l’Agència Menorca Reserva de Biosfera. Un dels aspectes que es valoren per a diverses categories de productes o serveis és estar adherit al catàleg d’Agroxerxa. Per ara, amb l’avançament de final de juny, l’hotel rural Morvedra Nou, el restaurant El Romero i els productors de Son Felip i Algaiarens i Santo Domingo, adherits a Agroxerxa, han aconseguit el segell de la Marca Menorca Reserva de Biosfera.

Per a visitants i habitants aquest segell és una garantia que, optant per productes i serveis certificats per la marca, creen un impacte positiu a l’illa des del punt de vista ambiental, cultural, social i econòmic.

Més informació dels productors i establiments que tenen la marca:http://agroxerxa.menorca.es/Contingut.aspx?idpub=9919