El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO

Carabassons farcits

 

Ingredients:
8 carbassons petits
1 ceba
2 grans d’all
2 tomàquets madurs i ratllats
2 ous
6 cullerades de pa ratllat
julivert
sal
oli

Elaboració:

1. Talleu els carbassons per la meitat pel llarg i bulliu-los en aigua i sal durant 10 minuts a foc viu.
2. Traieu-los i deixeu-los escórrer cap per avall perquè perdin
el suc.
3. Quan s’hagin refredat, traieu-los la polpa amb una cullereta i reserveulos, i deixeu la pell dels carbassons que formin com unes barquetes.
4. Piqueu la ceba i els alls i els sofregiu en una cassola a foc lent. Afegiu els tomàquets i una mica de julivert picat. Coeu una mica més i incorporeu la polpa
dels carbassons, mentre removeu perquè es desfaci. Salpebreu.
5. Retireu-ho del foc i barregeu-ho amb els dos ous batuts i una mica de pa ratllatfins que quedi la consistència d’una pasta.
6. Escalfeu el forn a 160 graus mentre aneu omplint les barquetes de carbassó
amb la barreja i les col·loqueu en una plata. Llavors empolvoreu per sobre
amb la resta de pa ratllat i regueu-ho amb un raig d’oli.
7. Coeu els carbassons durant uns 30 minuts.

Font: Cuina Menorquina d'ahir i d'avui. Un receptari per descobrir.

Temporada: Estiu

Curiositats: