El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO
 
Guia per prevenir el malbaratament alimentari 16/06/2020 El Consell Insular ha publicat una guia per prevenir el malbaratament alimentari, que reuneix propostes per al sector primari, la comercialització, l'hostaleria, la restauració col·lectiva i les llars.

Guia per prevenir el malbaratament alimentari

 

El Consell Insular ha publicat una guia per prevenir el malbaratament alimentari, que reuneix propostes per al sector primari, la comercialització, l'hostaleria, la restauració col·lectiva i les llars. Es calcula que anualment es malbaraten 11.800 tones d’aliments a Menorca, i a escala mundial es malbarata un terç dels aliments que es produeixen.

El document, editat en català i castellà, aborda de manera sintètica i senzilla les actuacions que podem dur a terme en els diferents sectors que intervenen en el circuït alimentari per incorporar la cultura de la prevenció del malbaratament, i defineix un sistema alimentari responsable que eviti costums, creences i hàbits socials que fomentin el malbaratament d'aliments. A més, la guia recull a cada apartat un llistat d'iniciatives existents dins del sector que treballen duent a terme bones pràctiques per a la prevenció del malbaratament alimentari.

L’acte de presentació de la guia es pot veure a: https://www.youtube.com/watch?v=ItRdwV8cnP4