El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO
 
III Jornades Gastronòmiques del Producte Local 21/02/2020 L'Associació d'Hostaleria de Menorca de la CAEB i la Cooperativa de Camp han organitzat del 28 de febrer fins a l'1 de març de 2020, la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques de Producte Local de Temporada. La presentació serà el 26 de febrer a les 16:30 h a Binillubet.

III Jornades Gastronòmiques del Producte Local

 

L'Associació d'Hostaleria de Menorca de la CAEB i la Cooperativa de Camp han organitzat del 28 de febrer fins a l'1 de març de 2020, la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques de Producte Local de Temporada.
L'objectiu de la iniciativa és apropar a la ciutadania les potencialitats del producte de quilòmetre zero.

Hi participaran diferents restaurants de la illa elaborant un menú amb receptes tradicionals i amb el producte local com a protagonista. Les jornades s'emmarquen en els actes previstos a Menorca amb motiu de la festivitat del Dia de Balears.

La presentació serà el 26 de febrer a les 16:30 h a Binillubet.

 
Imatges
Presentació Jornades