El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO
 
Capítol 3.- Alimentant l'economia de proximitat 26/10/2019 El passat 22 d'octubre vam presentar el tercer microvídeo promocional d'Agroxerxa titulat “Alimentant l'economia de proximitat”.

Capítol 3.- Alimentant l'economia de proximitat

 

El passat 22 d'octubre vam participar a la tertúlia organitzada per l'Ateneu de Maó amb el títol "Agroxerxa i el paper dels restaurants en la promoció del producte local de Menorca". Juntament amb en José Bosch, president de l'Associació d'Hostaleria i Restauració de Menorca-CAEB, vam parlar del projecte Agroxerxa i del conveni de col·laboració signat recentment amb l'Associació de Restauració de la CAEB. També es va parlar del paper del món de la restauració en la defensa i promoció del producte local.

Durant la tertúlia es van mostrar al públic assistent els microvídeos promocionals d'Agroxerxa que hem fet aquest any.

El tercer capítol de la sèrie "Alimentant la Biosfera" es titula “Alimentant l'economia de proximitat” i ens dur de nou a Ciutadella on na Núria i en Tito tenen un hort ecològic de fruites i verdures. Ells solen vendre al Mercat Agrari de Ciutadella i un dels seus clients habituals és en Joan Bagur del Restaurant Rels, situat un pocs carrers més enllà. Un producte ecològic i de proximitat que genera economia i un valor afegit.

Des d'Agroxerxa volem agrair la participació de totes les persones que desinteressadament han col·laborat en el vídeo.