El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO
 
Capítol 2.- Alimentant la Biodiversitat 05/07/2019 Us presentam el segon vídeo de la sèrie “Alimentant la Biosfera”. Aquest es titula “Alimentant la Biodiversitat”.

Capítol 2.- Alimentant la Biodiversitat

 

El passat dimarts, 2 de juliol, durant la signatura del conveni de col·laboració entre l’OBSAM i l’Associació de Restauració de la CAEB, es va presentar el segon vídeo de la sèrie “Alimentant la Biosfera”. És una coproducció de microvídeos entre l’Agència Menorca Reserva de Biosfera i l’OBSAM per donar a conèixer els circuits dels productes locals mitjançant les xarxes socials en format audiovisual.

Aquest es titula “Alimentant la Biodiversitat” i mostra la gran biodiversitat que hi ha associada a les pràctiques agrícoles i ramaderes de Menorca, especialment si aquestes es donen de forma respectuosa amb la natura.

La finca des Tudons (Ciutadella) combina un reconegut patrimoni arqueològic amb una explotació ecològica i extensiva que dona lloc a una increïble biodiversitat. A més, fan venda directa dels seus productes a la finca, fet que també s'ha volgut resaltar en aquest vídeo.

Des d'Agroxerxa volem agrair la participació de totes les persones que desinteressadament han col·laborat en el vídeo.