El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO
 
Agroxerxa a la Fira Arrels 04/04/2019 El proper diumenge 7 d'abril, a les 17h, dintre de les activitats de la Fira Arrels i a l'aula de tast, presentarem algunes de les novetats d'Agroxerxa, com el primer microvídeo de la sèrie "Alimentant", i participarem del tast organitzat per APAEM i El Romero-Restauració Sostenible.

Agroxerxa a la Fira Arrels

 

Diumenge dia 7 a les 17h tancarem les activitats de l'Aula de Tast a la FIRA ARRELS. En aquest acte explicarem algunes de les novetats del projecte Agroxerxa, entre les que destaca la presentació del primer microvídeo de la sèrie "Alimentant".

L'esdeveniment comptarà amb un tast de plats elaborats amb productes provinents de finques que formen part del projecte Agroxerxa i de l'Associació de Productors d'Agricultura Ecològica de Menorca (APAEM). Agrair especialment la col·laboració del restaurant El Romero-Restauració Sostenible que ha pogut fer possible aquest acte.

Les finques i establiments que col·laboraran en aquest acte són: La Marcona, es Capell de Ferro, S'Hort Ecològic, Son Tarí, Santo Domingo, Ecocarn i es Tudons.

El ventall de productes serà divers i amb moltes possibilitats.