El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO
 
Agroxerxa publica un mapa turístic del producte local de Menorca 23/02/2019 El conseller de Medi Ambient i Reserva Biosfera, Aram Ortega, el director de l’OBSAM, David Carreras, i el director insular de Promoció Turística, Isaac Olives, han presentat aquest mes el nou mapa turístic del producte local de Menorca d’Agroxerxa.

Agroxerxa publica un mapa turístic del producte local de Menorca

 

El conseller de Medi Ambient i Reserva Biosfera, Aram Ortega, el director de l’OBSAM, David Carreras, i el director insular de Promoció Turística, Isaac Olives, han presentat aquest mes el nou mapa turístic del producte local de Menorca d’Agroxerxa.

Aquest mapa s’ha creat a partir de la base del mapa de la IDE Menorca on s’han ubicat els 328 punts de venda i restaurants adherits a Menorca, perquè turistes i residents puguin trobar on es ven producte local.

És un mapa que neix amb una clara vocació turística (platges, carreteres, camí de cavalls, espais naturals, etc.), presentat en 6 idiomes, però a la vegada també molt útil per a qualsevol resident que vulgui passejar i conèixer un poc més l’illa, ja que l’escala 1:75.000 en la que està elaborat dóna molt detall.

S’ha fet una tirada de 30.000 exemplars cofinançats per la Direcció Insular de Medi Rural i Marí, i la Fundació de Foment del Turisme de Menorca.

Tots els productors i punts de venda tindran a la seva disposició un paquet de mapes de forma gratuïta perquè el puguin distribuir entre els seus clients. Des d’aquí volem animar que passin pels punts de recollida establerts per recollir el seu material.

El mapa es vol distribuir a les diferents fires internacionals de turisme i a Menorca, des dels punts d’informació turística.