El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO
 
Trobada de productors i pescadors locals a la Cooperativa San Crispín. 02/11/2018 Trobada que organitza la Cooperativa amb productors i pescadors locals per donar a conèixer el seu funcionament i establir noves relacions comercials amb productors de l'illa. Es farà al local del la Cooperativa San Crispín el dia 16 de novembre a les 17h.

Trobada de productors i pescadors locals a la Cooperativa San Crispín.

 

En col·laboració amb la Cooperativa San Crispín, volem informar de la convocatòria d'una trobada que organitza aquesta cooperativa amb productors i pescadors locals per donar a conèixer el seu funcionament i establir noves relacions comercials amb productors de l'illa.

Des de la Cooperativa San Crispín voldrien presentar el seu model de negoci i de relació amb productors i proveïdors que l’ha convertit en un dels establiments de referència a Menorca pels consumidors ja que saben que hi trobaran tot allò que s’està produint a Menorca i que a través de les seves tres botigues posen a l’abast. Un model basat en la confiança, en la transparència i sobretot, en visualitzar a San Crispín com el millor aparador. Aquesta filosofia amb la que fan feina els ha permès mantenir-se i establir sòlides relacions amb molts pagesos i productors menorquins, fet que voldrien potenciar i ampliar.

La trobada es farà al local del la Cooperativa San Crispín el dia 16 de novembre a les 17h (Av. de sa Indústria, 55, POL. industrial La Trotxa, Alaior).

Si ets un pescador o productor interessat en assistir a la trobada cal que ens confirmis la vostra assistència via mail a agroxerxa@gmail.com