El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO
 
Agroxerxa oferirà tots els dijous un espai a Radio Menorca (Cadena SER). 23/04/2021 Durant els pròxims mesos Agroxerxa oferirà, tots els dijous a les 13:10hs, un espai al programa Hoy por Hoy.

Agroxerxa oferirà tots els dijous un espai a Radio Menorca (Cadena SER).

 


Durant els pròxims mesos Agroxerxa oferirà, a Hoy por Hoy Menorca. 95.7 FM tots els dijous a les 13:10hs, un espai al programa Hoy por Hoy (Cadena SER).

A aquest espai setmanal suggerirem receptes de temporada, donarem informació sobre productes i productors locals i explicarem l'activitat del sector primari de Menorca tant de la mar com del camp.

No t'ho perdis!

Els primers programes han estat dedicats a la bacoreta, un peix blau que es pesca a Menorca artesanalment, de la família dels túnids, que pot ser un substitut saludable i econòmic a les tonyines. La seva temporada de pesca és d'abril a setembre.


A l'endívia, un producte d’horta d’hivern i primavera, amb una elaboració molt típica de Menorca.


I a una recepta molt senzilla de gató, un peix cartilaginós ideal per a qui no li agradi bregar amb les espines.

Si t'has perdut algun programa el pots trobar aquí.

Pots escoltar el programa en directe tots els dijous a les 13:10 hs sintonitzant Radio Menorca 97.5 FM a la teva ràdio o escoltar la ràdio directament des del teu navegador a través de la pàgina web de Radio Menorca.

T'esperem cada setmana a Hoy por Hoy Menorca!