Un dels pilars de la tradició i la cultura és el menjar, la gastronomia vinculada a cada lloc. Aquesta, sovint, determina què, quan i com menjam. Es tracta d’una riquesa patrimonial que ens parla de la nostra història, costums i entorn natural, i ens convida a seure a taula i compartir amb família i amics.
A Menorca podem gaudir d’una dieta i d’una gastronomia mediterrània que és clau per a una bona salut. A més, si triem fer un consum responsable, comprant productes de temporada i locals, reduïm l’impacte al medi ambient i dinamitzem l’economia local.
És per la importància de tot açò que Agroxerxa estrena un espai al web destinat a l’alimentació saludable i sostenible, amb informació, recomanacions i enllaços d’interés.
Per complementar aquesta iniciativa, s’ha afegit una pestanya de Receptes km 0 al directori web. Es tracta de receptes amb productes de l’illa, diferenciandes segons la temporada i el tipus d’elaboració. Ara, quan cercam un producte del catàleg d'Agroxerxa, aquest apareixerà enllaçat amb les receptes que estiguin relacionades amb aquest producte. Esteu atentes perquè anirem afegint més receptes!