El producte local a un clic
Catàleg on-line de productes alimentaris del sector primari de Menorca
 
 
LOGO
 
Alimentació saludable i receptes km 0 13/10/2020 Agroxerxa estrena apartat d'alimentació saludable al web. A més, per complementar aquesta iniciativa s'ha creat un apartat de receptes km 0 classificades per temporada i enllaçades amb els productes que necessites per cuinar-les.

Alimentació saludable i receptes km 0

 

Un dels pilars de la tradició i la cultura és el menjar, la gastronomia vinculada a cada lloc. Aquesta, sovint, determina què, quan i com menjam. Es tracta d’una riquesa patrimonial que ens parla de la nostra història, costums i entorn natural, i ens convida a seure a taula i compartir amb família i amics.
A Menorca podem gaudir d’una dieta i d’una gastronomia mediterrània que és clau per a una bona salut. A més, si triem fer un consum responsable, comprant productes de temporada i locals, reduïm l’impacte al medi ambient i dinamitzem l’economia local.
És per la importància de tot açò que Agroxerxa estrena un espai al web destinat a l’alimentació saludable i sostenible, amb informació, recomanacions i enllaços d’interés.
Per complementar aquesta iniciativa, s’ha afegit una pestanya de Receptes km 0 al directori web. Es tracta de receptes amb productes de l’illa, diferenciandes segons la temporada i el tipus d’elaboració. Ara, quan cercam un producte del catàleg d'Agroxerxa, aquest apareixerà enllaçat amb les receptes que estiguin relacionades amb aquest producte. Esteu atentes perquè anirem afegint més receptes!

 
Enllaços relacionats